Predstava: Egzekutor

Home / Predstava: Egzekutor
Predstava: Egzekutor

Predstava: Egzekutor

  U crnohumornoj drami „Egzekutor“, pisac Vojislav Savić majstorski oslikava apsurdne i isprepletene sudbine troje bezimenih, istrošenih ljudi zarobljenih u jednom propalom, napuštenom i zaboravljenom prostoru.

U ovom sumornom okruženju, junaci su osuđeni da do kraja igraju svoje nepromjenjive, sudbinski predodređene uloge. Predstava „Egzekutor“ je posljednje poglavlje uzalud potrošenih života, predstavljena kroz tri različite perspektive. Svaki lik nosi svoju tragičnu priču, suočen sa nužnim zlom od koga ne može pobjeći. Prinuđeni da učestvuju u unaprijed određenoj igri, ovi bezimeni junaci batrgaju se u granicama svojih postojanja, suočavajući se sa neočekivanim preokretima.

Glavni junak (GOST) ne može pobjeći od svoje sudbine, koja je poput prokletstva oličena u liku bezimenog progonitelja (NEZNANAC). Nakon duge potjere, Neznanac ga konačno sustiže u zaboravljenom, urušenom hotelu, kojim upravlja istrošena i nježnosti željna žena (SOBARICA). Sudbina glavnog junaka odavno nije u njegovim rukama, čak i kada mu se pruži mogućnost da o njoj sam odlučuje. Pridružite nam se na ovom putovanju kroz svijet apsurda, crnog humora, saspensa i otkrijte šta se krije iza posljednjih trenutaka očaja i beznađa.

 

Reditelj: Milija Šćepanović
Producent: Milena Charan
Scenograf: Andreja Rondović
Kostimograf: Lina Leković
Kompozitor: Enes Tahirović
Glavni organizator: Mirko Bujišić
Asistent scenografa & rekviziter:
Jelena Vojinović
Dizajn svijetla: Andreja Rondović
i Danilo Malović
Inspicijent: Davud Bahović
Majstor zvuka: Nemanja Dragović
Majstor svijetla: Danilo Malović
Šminker & frizer: Žana Ćetković
Garderober: Jelica Jovanović
Dekorateri: Senad Bracić i Amel
Isljamović
Scenski radnik: Vido Papan
PR: Nikoleta Dabanović
Fotografije: Adnan Alomerović DoA

Produkcija:  Ju Kulturni centar Bar

Kulturni centar Bar  u 20.00h

Project details