Project Category: Arhiva

Home / Arhiva
Trka za slavom
Project

Trka za slavom

Istinita priča koja prikazuje intenzivnu bitku između dva automobilska diva tokom Svjetskog prvenstva u reliju 1983. godine, tokom žestokog rivalstva između Njemačke (Audi) i Italije (Lanča).

Škola magičnih životinja 2
Project

Škola magičnih životinja 2

ŠKOLA MAGIČNIH ŽIVOTINJA 2 je nastavak voljene avanture sa animiranim životinjama u CGI-u. Priča prati Idu i Benija, koji pohađaju Vinterštajn školu, koja i nije obična, već škola magičnih životinja, a povodom školske godišnjice učenici žele da izvedu mjuzikl.

Bob Marley: One love
Project

Bob Marley: One love

.BOB MARLI ONE LOVE slavi život i muziku legende koja je, svojom porukom ljubavi i jedinstva, inspirisala generacije. Otkrijte Marlijevu moćnu priču, po prvi put na velikom platnu, priču o prevazilaženju nevolja i putovanju koje je stajalo iza njegove revolucionarne muzike.

Ružica i kamena trolica
Project

Ružica i kamena trolica

Ružica je cvjetna vila koja je uvijek živjela sama u svom grmu. Više od svega sanja da ima prijatelja, ali je previše uplašena da bi ikada napustila svoj grm i zato ga nikada nije pronašla.

Ćelava pjevačica
Project

Ćelava pjevačica

Novu verziju drame kojom je predesetih godina prošlog vijeka ustanovljen novi žanr, teatar apsurda, Jagoš Marković je režirao u produkciji Centra za kulturu Tivat, a za ovu predstavu je, kako se pokazalo, dobio i poslednju nagradu u karijeri Plaketu „Ivana Tomičić” za poseban doprinos teatru i festivalu Purgatorije.

Argajl – Super špijun
Project

Argajl – Super špijun

Brajs Dalas Hauard je Eli Konvej, povučena spisateljica serijala špijunskih bestselera, za koju je idealno veče ono provedeno kod kuće, uz kompjuter i sa mačkom po imenu Alfi.

Jadna stvorenja
Project

Jadna stvorenja

Od reditelja Jorgosa Lantimosa i producentkinje Eme Stoun dolazi nevjerovatna priča o fantastičnom napredku mlade žene, Bele Bakster (Stoun), koju briljantni naučnik, dr Godvin Bakster (Vilem Defo) ponovo vraća u život.

Nedelja
Project

Nedelja

Film “Nedelja” prati život jednog od najomiljenijih pevača na ovim prostorima, Džeja Ramadanovskog.

Ferari
Project

Ferari

Riječ je o biografskom filmu o italijanskom proizvođaču trkačkih automobila i preduzetniku Encu Ferariju i njegovim profesionalnim i personalnim borbama tokom 1957. godine, redtelja i koscenariste Majkla Mana, jednog od najznačajnijih reditelja današnjice i sa Adamom Drajverom u glavnoj ulozi.

Lesi: Nova avantura
Project

Lesi: Nova avantura

Ljetnji je raspust! Ali ove godine, Flo ne želi da se odvaja od svoje voljene Lesi. Umjesto da provede raspust na Gran Kanariji sa svojim roditeljima, Flo i Lesi odlaze sa Gerhardom, porodičnim prijateljem, na farmu Floove tetke Kozime u Južni Tirol.

  • 1
  • 2
  • 8